بهره مندي مديران استان‌ها از کمک‌هاي فني و تخصصي UNWTO

به گزارش ميراث آريا(chtn)، مدير کل دفتر امور بين الملل سازمان ميراث فرهنگي در همايش سراسري معاونين، مديران ستادي و مديران کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور، ارتباط تنگاتنگ و دو جانبه امور بين الملل سازمان ميراث فرهنگي و اداره ميراث فرهنگي استان‌ها را ضروري دانست.

شهباز يزداني به ارائه توضيحاتي در مورد مأموريت همکاران در استان‌ها و وظايف سازماني دفتر پرداخت و گفت: وظايف سازمان ميراث فرهنگي داراي سه حوزه اصلي است که در حوزه گردشگري متناظر با حوزه‌هاي فعال، داراي حوزه‌هايي از سازمان‌هاي تخصصي ذي ربط است که مي‌تواند نقش بسيار مهمي در ارتباطات و تعاملات ما در عرصه‌هاي بين المللي و داخلي کشور داشته باشد.

وي با اشاره به دو نوع همکاري با سازمان‌هاي تخصصي و غير تخصصي، بيان داشت: همکاري با سازمان‌هاي تخصصي به صورت دو جانبه و چند جانبه است.

يزداني همکاري با سازمان‌هاي غير تخصصي را در قالب کشورها بيان کرد و افزود: اين همکاري با کشورها دو جانبه و به ندرت چند جانبه است.

وي توضيحاتي در مورد همکاري سازمان ميراث فرهنگي با سازمان‌هاي تخصصي از جمله سازمان جهاني جهانگردي ارائه کرد و گفت: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، مرکز اصلي تماس جمهوري اسلامي ايران با سازمان جهاني جهانگردي به عنوان زير مجموعه سازمان ملل متحد(UN) است.

اين مقام مسئول از جمله وظايف سازمان جهاني جهانگردي را کمک‌هاي فني و تخصصي شامل ارائه کمک‌هاي تخصصي و علمي به کشورهاي ديگر عنوان کرد و افزود: در زمينه بحث گردشگري، مديران استاني مي‌توانند در انجام مطالعات، طرح‌هاي گردشگري و توسعه تعاملات تخصصي گردشگري از مشاوران زبردست اين سازمان بهره ببرند.

يزداني اضافه کرد: سازمان جهاني جهانگردي همچنين مي‌تواند کمک‌هاي فني و تخصصي در زمينه برگزاري و اجراي کارگاه زنده، سمينارها و کارگاه‌هاي آموزشي مختلف در حوزه‌هاي تخصصي استان‌ها و بازاريابي، تبليغات گردشگري، توسعه منابع انساني در بخش گردشگري و مديريت منابع علمي ارائه کند.

وي با اشاره به چاپ کتاب و نشرياتي توسط سازمان جهاني جهانگردي، در مورد ارسال اين کتاب‌ها و نشريات با 50 درصد تخفيف به ادارات ميراث فرهنگي استان‌ها اعلام آمادگي کرد.

يزداني عضويت کشور ايران در سازمان جهاني جهانگردي را دو بخش سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و اعضاي وابسته توصيف کرد و يادآور شد: از جمله اعضاي وابسته مي‌توان به دانشگاه تهران يا شرکت مارکوپولو اشاره کرد که با حق عضويت مختصر مي‌توانند از امکانات و توانائي‌هاي اين سازمان استفاده کنند.

به گفته اين مقام مسئول پس از گذشت 40 سال از ارتباطات و تعاملات ميان سازمان ايرانگردي و جهانگري با سازمان جهاني جهانگردي موفق شديم ميزباني هشتاد و نهمين شوراي اجرايي سازمان جهاني جهانگردي را به جمهوري اسلامي ايران اختصاص دهيم.

وي با بيان اينکه نمايشگاه‌ها و کنفرانس‌هاي گردشگري که در استان‌ها برگزار مي‌شود، مي‌تواند در راستاي تعاملات با سازمان جهاني جهانگردي باشد، افزود: ما مي‌توانيم برگزاري اين نمايشگاه‌ها و سمينارها را در تقويم اجلاس سازمان درج کرده و در سايت مورد نظر سازمان جهاني جهانگردي نيز ارائه دهيم.

/119

انتهای پیام/

کد خبر 1389081742